Jag mår bra av massage

Jag mår bra av massage

Hej och god eftermiddag på er allihopa! Jag är en sådan där person som alltid gillar att testa nya saker inom träning och hälsa och sedan skriva något inlägg på bloggen. Nu senast har jag fått massage. Jag blir själv riktigt inspirerad när jag får ta del av sådant som ni har för er, och som ni skriver om i era bloggar. Ett särskilt tack till Maria Svensson som skrev och berättade i sin blogg om att hon fått en härlig massage i Visby. Jag gjorde som hon Maria och gick och fick mig en helt underbar massage på ett företag som heter Sörbom massage.  

 

Nu har Sörbom massage fått mig som ny kund, och jag ser fram mot att gå dit fler gånger Den massage jag fick var så bra, så jag har bestämt mig för att försöka gå dit en gång i månaden i alla fall. Jag ville i all enkelhet tipsa er om att det här företaget finns, och att det är ett perfekt ställe att besöka om man är intresserad av massage i Visby. Mannen som äger det här företaget heter Stefan Sörbom och har det rätta handlaget, det kände jag när han knådade igenom min stela och värkande kropp. Efter en timme var jag helt mjuk och hade fått en helt annan rörlighet i kroppen än vad jag haft förut. På Sörbom massage kan man få hjälp med antingen en avslappningsmassage, eller en djupgående terapeutisk massagebehandling. Det här tycker jag att ni som antingen har ont i kroppen, eller om ni bara vill ha en avkopplande stund borde unna er. Ni som vill boka en tid för en massage i Visby kan besöka Stefan Sörboms Massage på Facebook. Vill ni få mer detaljerad information kan också gå in på hemsidan.  


Kommentarer är stängda.