Massage mot träningsvärk

Massage mot träningsvärk

Kära vänner och härliga läsare, idag blir det ett inlägg om massage i Ekeby, kunde inte detta var någonting för dig? Jag skriver mycket om min nya livsstil som jag påbörjade som ett nyårslöfte, och fortfarande håller. Med hjälp av träning har jag gått ner 10 kilo i vikt. Jag mår så otroligt bra av att hålla mig i form men all denna träning har en baksida, jag får träningsvärk, men jag har jag hittat ett sätt att komma tillrätta med detta, jag går till ett företag som heter Kroppens Val där jag får en helt ljuvlig massage i Ekeby. 

Det här företaget vill jag verkligen rekommendera, för har man en gång fått uppleva hur bra det är med massage vill man förstås att så många som möjligt ska få reda på att det finns ett bra sätt att göra något åt spänningar eller värk i kroppen. Personen som driver Kroppens Val är duktig på att behandla olika tillstånd med hjälp av massage. Jag tycker att Kroppens Val är väl värt ett besök, och sedan så vet jag att på det här företaget erbjuds det mer än enbart massage i Ekeby, även zonterapi finns som en behandlingsform som erbjuds. Även om jag inte för egen del har fått zonterapi så tror jag att det är bra för dem som behöver det, det beror helt och håller på vad man har för behov. Det är lite som namnet på det här företaget ger associationer till, det är kroppens val som avgör vad för slags hjälp man väljer att få när man kommer till Kroppens Val, oavsett om det är en behandling i massage i Ekeby eller zonterapi, så finns detta att få när man kommer till det här företaget. 


Kommentarer är stängda.