Prova på healing i Uddevalla

Prova på healing i Uddevalla

Hallå där!

Vet ni vilken dag det är idag? Det är fredag vilket är helt underbart men det är inte vilken fredag som helst utan det är fredag den trettonde, ni vet vad det betyder va? Otursdagen är här och det är bara hoppas att slumpen är på ens sida idag. Jag har en inbokad tid för healing i Uddevalla om några timmar och vi får se om jag hinner med det, men jag tror verkligen det. Det är lite körigt på jobbet just nu med väldigt mycket som ska vara klart innan jag kan gå på helg, därför sitter jag och äter framför datorn samtidigt som jag jobbar. Jag försöker få så mycket gjort som möjligt så snabbt som möjligt, för att hinna få gå på healing. Än så länge har jag inte drabbats av någon otur här i Uddevalla vilket känns bra och förhoppningsvis så fortsätter dagen så här. Jag har väntat väldigt länge på att få gå på healing, det var ett bra tag sen jag gjorde det sist och då gav dig mig väldigt mycket svar på frågor och funderingar som jag hade. Mitt mål är att jag även denna gången ska få kontakt med någon i ett annat liv som kan komma med budskap och vägledning för att jag öka mitt välmående, jag vill ta del av den universella energin som finns. Efter healing så blir man som en ny människa laddad med massa positiv energi, vilket kan vara bra en dag som idag. Nu måste jag nog återgå till jobbet så att jag kan komma härifrån någon gång och få inleda helgen med healing. Resten av helgen blir det bara lugnt och skönt, det är inte så mycket som händer just nu i mitt liv förutom att jag jobbar på och sliter som vanligt.    


Kommentarer är stängda.