Ta en massage

Ta en massage

Hallå där! Jag tänkte avsluta den här arbetsveckan tillsammans med alla er här på bloggen. Idag tänkte jag diskutera varför ni ska gå och starta helgen med en härlig massage. Till att börja med så vill jag bara framföra att jag tycker att ni ska unna er någonting idag, det är fredag och vi har alla haft en lång arbetsvecka. Då förtjänar vi lite lyx i vardagen, för vissa är det en god middag eller en shoppingrunda. Men för mig är det definitivt en massage och det beror verkligen inte på att vi har så lite butiker här i Stenungsund utan snarare för att jag tycker det är så skönt. Jag har min tid bokad och tänker lämna jobbet så fort jag har skrivit klart mitt blogginlägg, på fredagar slutar alla anställda här lite tidigare och det är faktiskt bara jag kvar på kontoret. Okej nu hoppar vi över till massage.

Jag likt många andra av er läsare har antagligen ingen ergonomisk arbetsplats, vilket leder till att vi kan få problem nacke och rygg. Framförallt så blir vi stela i kroppen av att sitta hela dagarna eller arbeta i obekväma positioner. Då är massage lösningen för att mjuka upp kroppen lagom till helgen så att du inte behöver gå runt på din lediga tid och känna av några besvär. Så bli kvitt dina bekymmer och ta en massage. Jag som har haft en väldigt stressig vecka tycker att det är väldigt skönt att kunna få en behandling där jag bara kan ligga ner en stund och koppla av, för att kunna släppa allting och bara få vara mig själv igen. Vi får absolut inte glömma den viktigaste anledningen till att ta en massage och det är att det är så himla skönt, jag lyckas ibland till och med slumra till i några minuter för att det är så härligt. Så gå och ta en massage nu!


Kommentarer är stängda.