Tips på ett lagerhotell

Tips på ett lagerhotell

Hej! Jag är ordförande i en företagarförening som inbjuder till nätverksträffar någon gång i månaden. Det här är en unik möjlighet för oss som är egna företagare att mötas och dela med oss av våra erfarenheter. Under vår senaste sammankomst framkom det att ett vanligt problem är bristen på lagerutrymme. Desto bättre då att jag kunde informera om att det finns ett företag som erbjuder lagerhotell för oss i Sandviken, Tierp, Östhammar och Gävle. Jag var själv i en situation för ett halvår sedan där jag övervägde att flytta mitt företag till en helt annan stad, på grund av att vi ökat vår produktion kraftigt och inte längre hade plats i vårt lager. Då fick jag reda på att OTHS Olssen Trading House Sweden finns, en verksamhet som erbjuder både kontorshotell och lagerhotell.  

Jag har ett företag inom hälsobranschen. Mina produkter, vitaminer och mineraler och hälsokost säljs allt mer via min e-handel, och jag har expanderat kraftigt och behövt ett större lager. När jag informerade om OTHS Olssen Trading House Sweden på vår nätverksträff så blev det ett uppskattat inslag på dagordningen. Det framkom att det var rätt så många som behövde tillgång till ett lagerhotell i Sandviken med omnejd och eftersom OTHS Olssen Trading House Sweden har så stora lokaler, finns det utrymme för riktigt många att använda sig av detta lagerhotell. Deras över 700 kvadratmeter är uppdelat på flera mindre lokaler. Kanske det här vore en bra lösning även för dig som söker ett lagerhotell i till exempel Sandviken, Tierp, Östhammar eller Gävle? Vill du få mer information om detta kontors- och lagerhotell så ska du förstås bara höra av dig till OTHS Olssen Trading House Sweden. 

 


Kommentarer är stängda.